Γευση Εκδρομων

Our collection

T-Shirt HTC 300
T-Shirt HTC 300
E10.00

Member subscription 1 year - Rest of Greece
Member subscription 1 year - Rest of Greece
E20.00

Polo casual wear - Blue
Polo casual wear - Blue
E16.00

Sticker #1
Sticker #1
E1.00

Fleece
Fleece
E25.00

T-Shirt HTC 300 Woman
T-Shirt HTC 300 Woman
E10.00

Member subscription 1 year
Member subscription 1 year
E20.00

Click for Athens, Greece Forecast
Αρχική σελίδα
Εκδρομή στην ορεινή Κορινθία 29 Μαρτίου 2009 PDF Εκτύπωση E-mail
17.03.09

Ορεινη Κορινθία φώτο 1

Η πρώτη εκδρομή του Συλλόγου για το 2009 είναι μια ανάσα μακριά...

Ελέγξτε πιέσεις ελαστικών, λάδια , φίλτρα και μπουζί και βγάλτε τις μοτοσυκλέτες σας απο την χειμερία νάρκη, και την κίνηση στην πόλη.

Περιηγήσεις στην Ακροκόρινθο, την Παναγία των βράχων και στην Στυμφαλία και όλα αυτά πλαισιωμένα απο το απαραίτητο καφεδάκι, και την καθιερωμένη ταβερνοεστίαση!

Περισσότερες πληροφορίες στο forum

 

Παρακάτω βρίσκονται οι βασικοί κανόνες για τις ομαδικες μας εξορμησεις.

-   Να έχετε όλοι τα ντεπόζιτα σας γεμάτα πριν την εκκίνηση
-   Να είστε στο ραντεβού εκκίνησης τοιυλαχιστον 30 λεπτά νωρίτερα
-   Να φοράτε όλοι τον απαραίτητο εξοπλισμό προστασίας: τουλάχιστον κράνος, μοτοσικλετιστικό μπουφάν, μπότες, και να έχετε τα βασικά εργαλεία μαζί σας
-   Όσο είμαστε σε κίνηση, απαγορεύονται οι προσπεράσεις για οποιονδήποτε λόγο
-   Ακολουθούμε πιστά τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας
-   Στην αρχή του γκρουπ υπάρχει ο αρχηγός. Στο τέλος του γκρουπ υπάρχει η σκούπα. Ενδιάμεσα είναι πιθανόν να υπάρχουν και άλλοι από την οργανωτική ομάδα. Σε καμία περίπτωση δεν βρισκόμαστε εκτός γκρουπ και ακολουθούμε ΠΑΝΤΑ την πορεία και τον ρυθμό του γκρουπ
-   Διατηρούμε τις σωστές αποστάσεις ανάλογα με την ταχύτητα του γκρουπ. Πρέπει πάντα να μπορούμε να σταματήσουμε με ασφάλεια σε οποιαδήποτε περίπτωση ακινητοποίησης του προπορευόμενου. Λαμβάνουμε πάντα υπ όψιν μας τον χρόνο που χρειάζεται να αντιδράσουμε ακόμα και σε κάποιο δικό μας λάθος. Προτείνουμε τον παρακάτω σχηματισμό:


-   Δεν σταματάμε σε καμία περίπτωση αυθαίρετα. Όταν σταματήσει όλο το γκρουπ για κάποιο λόγο, προσέχουμε να μην εμποδίζουμε την κυκλοφορία, και να μη θέτουμε τον εαυτό μας και τους άλλους σε κίνδυνο.
-   Νοιαζόμαστε για τους συνταξιδιώτες μας. 
-   Προσέχουμε πάντα τον πίσω μας. Εάν για κάποιο λόγο μειώσει ρυθμό, κόβουμε ταχύτητα  ώστε να μας φτάσει πάλι. Σε καμία περίπτωση δεν χάνουμε οπτική επαφή μαζί του, ιδιαίτερα αν αλλάζουμε κατεύθυνση σε κάποιο σταυροδρόμι. Σε αυτή την περίπτωση περιμένουμε μέχρι να σιγουρευτούμε ότι μας είδε. 
-   Δεν θα πρέπει να ανησυχήσουμε ότι θα χάσουμε το γκρουπ, γιατί ακριβώς το ίδιο θα κάνει  και ο προπορευόμενος οδηγός στο επόμενο σταυροδρόμι, ώστε να τον δούμε. 
-   Μην ξεπεράσετε ποτέ τα όρια σας ως οδηγός, ή της μοτοσικλέτας σας. Αν νιώσετε ότι για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να ακολουθήσετε το γκρουπ, κάντε προσεκτικά νόημα να σας προσπεράσουν και ενημερώστε τον τελευταίο της ομάδας (σκούπα). Θα σας δώσει οδηγίες για την συνέχεια.
-   Προσέξτε την ποιότητα του οδοστρώματος. Η Ελληνική άσφαλτος κρύβει πολλές εκπλήξεις ιδιαίτερα αν είναι βρεγμένη. Οδηγείτε πιο αργά. Ευκαιρία να απολαύσετε το τοπίο. 

Τελευταία ανανέωση ( 24.03.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
© 2018 www.transalp.gr
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.