Γευση Εκδρομων

Our collection

Sticker #1
Sticker #1
E1.00

T-Shirt HTC 300
T-Shirt HTC 300
E10.00

Polo casual wear - Blue
Polo casual wear - Blue
E16.00

Member subscription 1 year
Member subscription 1 year
E20.00

Fleece
Fleece
E25.00

T-Shirt HTC 300 Woman
T-Shirt HTC 300 Woman
E10.00

Member subscription 1 year - Rest of Greece
Member subscription 1 year - Rest of Greece
E20.00

Click for Athens, Greece Forecast
Αρχική σελίδα
Παρ. 13/5 - Κυρ. 15/5 : Φιλιππούπολη (Plovdiv) Βουλγαρίας PDF Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Δημακόπουλος Νίκος   
11.05.11
Αγαπητοί φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και ευχαρίστηση ανακοινώνουμε ότι η προγραμματισμένη μας εκδρομή στην Φιλιππούπολη (Plovdiv) της Βουλγαρίας για το τριήμερο ΠΣΚ 13/5 - 15/5 είναι πολύ πιό κοντά απ' ότι φαίνεται από τις ημερομηνίες. Μια συμμετοχή σε εκδρομή εκτός συνόρων απαιτεί μια ελάχιστη προσπάθεια έγκαιρης προετοιμασίας, καθώς μεσολαβεί και η περίοδος του Πάσχα. Οπότε, συνοπτικά έχουμε και λέμε : Περισσότερες πληροφορίες στο forum

                       
  (1) 
Γενική διευθέτηση χρόνου εκδρομής

Παρασκευή, 13/5 και ώρα 9.30 π.μ. :
(Α) Αναχώρηση από την Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση τον συνοριακό σταθμό της Εξοχής μέσω Δράμας  [ απόσταση : περ. 200 χλμ.] 
(β) Διέλευση των συνόρων και άφιξη στην Φιλιππούπολη το απόγευμα και τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο [ απόσταση: περ. 180 χλμ. ] 
(Γ) Το ίδιο απόγευμα – βράδυ, γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της Φιλιππούπολης και βόλτα για φαγητό και ποτό.

Σάββατο, 14/5 και ώρα 10.00 π.μ. :
Αναχώρηση από το Ξενοδοχείο στις 10.00 π.μ. και διενέργεια ημερήσιας περιήγησης στα πέριξ αξιοθέατα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.
Η μέρα θα κλείσει και πάλι εντός της πόλης.

Κυριακή, 15/5 και ώρα 11.00 π.μ. :
Αναχώρηση για τον δρόμο της επιστροφής, με κατεύθυνση προς τον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών [ απόσταση : περ. 250 χλμ. μέχρι τα ελληνικά σύνορα ]


                                     
(2)
Βασικοί παράμετροι της εκδρομής - προϋποθέσεις συμμετοχής
(α) περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την διαδρομή που θα ακολουθήσουμε, τις στάσεις, την επίσκεψη στα αξιοθέατα και τις ειδικότερες διαδρομές, θα ανακοινωθούν κοντά στην ημερομηνία αναχώρησης, όπως και κατά την διάρκεια πραγματοποίησης της εκδρομής, συνεκτιμώντας καιρικές συνθήκες, αριθμό συμμετοχών, κόστος κλπ.
 
(β) βασικά έγγραφα : Υποχρεωτικά οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν (ατομικά) ισχύον διαβατήριο ή ΑΤ νέου τύπου με λατινικά στοιχεία, ενώ κάθε οδηγός θα πρέπει να φέρει μαζί του δίπλωμα οδήγησης, άδεια μοτοσικλέτας (εάν δεν είναι στο όνομά σας υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη ότι επιτρέπει την έξοδο της από την Χώρα και για την εκδρομή στην Βουλγαρία), βεβαίωση ασφάλισης αστικής ευθύνης και πράσινη κάρτα. Προαιρετικά (συστήνεται) : ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης εκδιδόμενη από τον ασφαλιστικό φορέα του καθενός.

(γ) συστήνεται εκτός της χρήσης GPS και η κατοχή ανάλογου οδικού χάρτη. Κατά την αναχώρηση θα δοθεί σε κάθε οδηγό μια λίστα με όλα τα χρήσιμα τηλέφωνα και διευθύνσεις που αφορούν στην εκδρομή. Επίσης συστήνεται προς διευκόλυνση η κατοχή χρεωστικής ή πιστωτικής τραπεζικής κάρτας για την πληρωμή καυσίμων και λοιπών αγορών. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν έγκαιρα. 

(δ) απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε συμμετοχή είναι η καλή κατάσταση της μοτοσικλέτας και του οδηγού, ενώ για τον τρόπο κίνησης του γκρούπ απαραίτητη είναι η συμμόρφωση με τα όρια ταχύτητας και τους γενικότερους κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς του ΚΟΚ, αλλά και των όσων αναγράφονται στους ειδικότερους κανόνες που έχουν θεσπιστεί και αφορούν την ασφάλεια μας. Στην Βουλγαρία υπάρχουν χαμηλά όρια ταχύτητας, τα οποία σε αντίθεση με πολλές χώρες, τηρούνται ευλαβικά.


               
(3)
Συμμετοχές - Διαμονή
(α) Η διαμονή μας θα γίνει στο ξενοδοχείο Imperial και οι τιμές είναι για μονόκλινο EUR 33,00, για μονόκλινο Deluxe EUR 46,00, για δίκλινο EUR 44,00, για δίκλινο Deluxe EUR 58,00 και είναι ανά δωμάτιο, συμπεριλαμβάνουν πρωινό, πάρκινγκ, χρήση διαδικτύου, φόρους και ΦΠΑ. Στο site του ξενοδοχείου μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις παροχές του ξενοδοχείου.

(β) Για την απροβλημάτιστη εξυπηρέτηση της εκδρομής, θα πρέπει μέχρι 17-4-2011 να έχει δηλωθεί η συμμετοχή του κάθε ενδιαφερόμενου και να δοθεί μέχρι 20/4 η ανάλογη προκαταβολή (30,00 Ευρώ για τον οδηγό, 15,00 Ευρώ για τυχόν συνοδηγό), προκειμένου να επιβεβαιώνεται η συμμετοχή και να γίνουν οι κρατήσεις δωματίων κοκ. Σε περίπτωση ακύρωσης και μέχρι 5 πλήρεις ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης δεν χρεώνονται ακυρωτικά. Τυχόν υπόλοιπα από την προκαταβολή θα επιστρέφονται κατά την ημερομηνία αναχώρησης. Τυχόν επιστροφή προκαταβολής κατόπιν έγκαιρης ακύρωσης, θα επιστραφεί μετά την ολοκλήρωση της εκδρομής και αφού επιστραφεί το ποσό από το ξενοδοχείο.

(γ) Οι προκαταβολές θα σταλούν σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδειχθεί προς τα μέλη και φίλους που θα δηλώσουν συμμετοχή και στους οποίους θα αποσταλλούν (1) ο αριθμός λογαριασμού, (2) μια φόρμα με στοιχεία που θα πρέπει να συμπληρωθεί και να παραδωθεί στον υπεύθυνο προγραμματισμού της εκδρομής πριν την αναχώρηση σχετικά με ονοματεπώνυμα συμμετεχόντων, αριθμούς κυκλοφορίας οχημάτων, τηλέφωνα ανάγκης κοκ., και, (3) κάθε άλλο που θα κριθεί απαραίτητο.   


               
(4)
Τελικές παρατηρήσεις
(α) Ας μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι η προθεσμία που τίθεται είναι προς εξυπηρέτηση όλων των συμμετεχόντων και δεν αφορά μόνον στην ευκολία του υπεύθυνου σχεδιασμού της εκδρομής, αλλά σκοπεύει στην αφιέρωση περισσότερου χρόνου στα ουσιώδη της εκδρομής.   

(β) κάθε μεταβολή θα ανακοινώνεται έγκαιρα. Για τον λόγο αυτόν θα πρέπει οι συμμετέχοντες να δώσουν ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας και τηλέφωνο, προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα άμεσης επικοινωνία. Εάν δεν υπάρχει συνεχής - καθημερινή πρόσβαση στο διαδίκτυο, είναι απαραίτητη η αναγραφή τηλεφώνου προκειμένου να μπορεί ο υπεύθυνος να επικοινωνήσει μαζί σας.   

(γ) Στα παρακάτω link είναι κάποιοι από τους κανόνες τους οποίους και λαμβάνουμε υπόψη μας για την ασφάλεια την δική μας, αλλά και των υπολοίπων χρηστών των δρόμων.
http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=91.0
http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=7466.msg122408#msg122408Με εκτίμηση,

Eκ μέρους του Δ.Σ. του H.T.C.,

Ν. Ι. Δημακόπουλος (υπεύθυνος εκδηλώσεων και εκδρομικού)
Τελευταία ανανέωση ( 11.05.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
© 2017 www.transalp.gr
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.