Γευση Εκδρομων

Our collection

T-Shirt HTC 300 Woman
T-Shirt HTC 300 Woman
E10.00

Fleece
Fleece
E25.00

T-Shirt HTC 300
T-Shirt HTC 300
E10.00

Member subscription 1 year
Member subscription 1 year
E20.00

Sticker #1
Sticker #1
E1.00

Polo casual wear - Blue
Polo casual wear - Blue
E16.00

Member subscription 1 year - Rest of Greece
Member subscription 1 year - Rest of Greece
E20.00

Click for Athens, Greece Forecast
Αρχική σελίδα
Χωμάτινη εκδρομή , 7-8 Μαίου 2011 Ταϋγετος PDF Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Φώτης Δημητρακόπουλος   
11.05.11
Αγαπητά χωματερά  μέλη του HTC. Κατόπιν  προσκλήσεως του ΔΣ, μετά χαράς ασχολήθηκα με τη διοργάνωση της ανοιξιάτικης χωμάτινης εξόρμησης στον Ταΰγετο, ένα βουνό μαγικό με πολλές άγνωστες και ονειρεμένες διαδρομές.
 

 

Από το ΔΣ δόθηκε εντολή η διαδρομή να βγεί αντρική διότι τελευταία, με τον πρόεδρο που έχουμε μπλέξει, κοντεύουμε να γίνουμε λιγότερο extreme κι από το φιλοτελικό σύλλογο Νέας Μενεμένης. Με τη νωπή αυτή εντολή στο τσεπάκι του εντουρομπουφάν μου, κίνησα κι εγώ το περασμένο ΣΚ για έρευνα πεδίου.

Πριν μπω στο παρασύνθημα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα διότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους χαρούμενους αναβάτες:

1.Η εκδρομή απευθύνεται ΜΟΝΟ σε έμπειρους χωμάτινους αναβάτες, δεν είναι εκδρομή-γνωριμία με την οδήγηση στο χώμα. Όχι ότι θα έχει πολύυυυ δύσκολα κομμάτια, αλλά θα έχει πολλάααα χωμάτινα χιλιόμετρα διανθισμένα με αρκετές δυσκολίες (πάνω από 110χλμ την πρώτη ημέρα, δηλαδή πάνω από 5 ώρες χωμάτινης οδήγησης, χώρια η προσέγγιση από Αθήνα και τα ενδιάμεσα ασφάλτινα κομμάτια) που απαιτούν γνώση και τεχνική ώστε να μην εξαντληθεί ο αναβάτης. Διότι η εξάντληση είναι προάγγελος άσχημων πτώσεων, ως γνωστόν. Ο ρυθμός ειδικά το Σάββατο θα είναι σφιχτός (όχι φυσιολατρικός, θα φχαριστηθούμε την οδήγηση). Την Κυριακή πιο χαλαρά-φυσιολατρικά.

2. Εννοείται ότι τη διαδρομή θα την ευχαριστηθείτε μονοκάβαλοι, αλλιώς θα είναι εφιάλτης.

3.Η διανυκτέρευση θα γίνει σε σκηνές ή σε κάποιο καλυβόσπιτο, σπαρτιάτικα.

4. Συστήνεται ισχυρά η χρήση χωμάτινων ελαστικών ειδικά αν έρθετε με βαριά μηχανάκια. Τα Transalp μπορούν να έρθουν και με τίποτα Sahara ή παρόμοια αν η αυτοπεποίθηση του αναβάτη το επιτρέπει.

5. Μη διανοηθεί να έρθει αναβάτης χωρίς  τζάκετ με φουλ ενισχύσεις, ψηλές μπότες, επικαλαμίδες-επιγονατίδες, ασπίδα, δόρυ κλπ κλπ.

6. Επειδή είναι και χρονοβόρο και κυρίως επικίνδυνο να κινούνται σε τέτοιες διαδρομές πολυπληθείς ομάδες,  η ομάδα θα είναι περί τα 13-15 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

7. Για να το πούμε εν τέλει απλά: είναι μια επίσημη εκδρομή του HTC κομμένη και ραμμένη  για  έμπειρους, σκληροπυρηνικούς μαζόχες που ξέρουν ότι υπάρχει υψηλό ρίσκο πτώσης με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για μηχανή και αναβάτη. Αν θυμάμαι καλά υπάρχουν μερικοί τέτοιοι εδώ μέσα  Wink

Όσοι πιστοί προσέλθετε!

 


Τελευταία ανανέωση ( 11.05.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
© 2018 www.transalp.gr
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.