Γευση Εκδρομων

Our collection

Fleece
Fleece
E25.00

T-Shirt HTC 300 Woman
T-Shirt HTC 300 Woman
E10.00

Polo casual wear - Blue
Polo casual wear - Blue
E16.00

Sticker #1
Sticker #1
E1.00

T-Shirt HTC 300
T-Shirt HTC 300
E10.00

Member subscription 1 year - Rest of Greece
Member subscription 1 year - Rest of Greece
E20.00

Member subscription 1 year
Member subscription 1 year
E20.00

Click for Athens, Greece Forecast
Αρχική σελίδα
ΕΚΔΡΟΜΗ HTC ΠΡΕΣΠΕΣ ΣΑΒ/ ΚΥΡ 13/14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Δημακόπουλος Νίκος   
03.04.13Το  Σαβατοκύριακο 13 & 14 Απριλίου 2013, βάζουμε μπροστά τις μηχανές μας και αφήνοντας πίσω για λίγο την καθημερινότητα επισκεπτόμαστε ξανά σαν σύλλογος την περιοχή των Πρεσπών , αναζητώντας εικόνες να ξυπνήσουμε από τη λήθη του χειμώνα.

Διάφορες πληροφορίες για την περιοχή, μπορεί κανείς να βρει εδώ .

Η διαμονή μας θα λάβει χώρα στον ξενώνα ΑΡΙΑΔΝΗ στον Λαιμό Πρεσπών, το οποίο βρίσκεται 1,5 χλμ. πριν τον Άγιο Γερμανό και η τιμή είναι στα 20 €/ άτομο ή 40 €/ δίκλινο, που περιλαμβάνει πρωϊνό.


Καθώς ξεκινάμε από διάφορα μέρη, η συνάντηση των γκρουπ θα γίνει το πρωινό του Σαββάτου απευθείας στον χώρο διαμονής του ξενώνα Αριάδνη, το αργότερο μέχρι τις 11.30 π.μ.

ΠΡΟΣΟΧΗ με γεμάτα ντεπόζιτα. Υπάρχουν 2 βενζινάδικα κατά την άφιξή μας στην κοιλάδα των Πρεσπών και καλό θα ήταν να φουλάρουμε πριν βρεθούμε όλοι μαζί το πρωί του Σαββάτου.Οι χιλιομετρικές αποστάσεις έχουν περίπου ως εξής :

Θεσσαλονίκη – Μεγάλη Πρέσπα (μέσω Φλώρινας) : 210 χλμ.
Θεσσαλονίκη – Μεγάλη Πρέσπα (μέσω Καστοριάς) : 230 χλμ. 
Λάρισα – Μεγάλη Πρέσπα : 240 χλμ.
Round Πρέσπες :   max 80 χλμ.   
(Άγ. Αχίλλειο, Ψαράδες, Βροντερό, Αγ. Γερμανό, Πισοδέρι)


Το γενικό πλάνο της εκδρομής, με δεδομένα τον αριθμό των μηχανών και τον διαθέσιμο χρόνο και υπό την αίρεση των καιρικών συνθηκών, έχει ως εξής :

ΠΑΡ : άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο για τους ερχόμενους Παρασκευή.   
ΣΑΒ : άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο των γκρουπ. Συγκέντρωση των εκδρομέων μέχρι τις 11.30. Αναχώρηση άμεσα για ημερήσια στις Πρέσπες με κατεύθυνση προς Ψαράδες – Περιήγηση με βάρκα στη Μεγ. Πρέσπα – Γεύμα στους Ψαράδες - Βόλτα στο Βροντερό ή εναλλακτικά Off road διαδρομή Βροντερό – σπηλιά Κόκκαλη – Ψαράδες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Βραδινή έξοδος για ποτό ή φαγητό στον Άγιο Γερμανό στις 21.00. 
ΚΥΡ : Αναχώρηση 09.00 για επίσκεψη στον Άγιο Αχίλλειο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για φόρτωμα μηχανών. Λήξη επίσημου προγράμματος. Αναχώρηση των γκρουπ. Εναλλακτικά για όλους, κίνηση μέσω Καστοριάς για μια επίσκεψη στην περιοχή της λίμνης και επιστροφή μέσω Καστοριάς.   


Ότι νεότερο θα αναρτηθεί εδώ και παρακαλείστε από δω και στο εξής, πέρα από συμμετοχές, τυχόν  προτάσεις, παρατηρήσεις κλπ. να γίνονται απευθείας σε μένα με π.μ. ή στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

* Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι ο κατάλληλος μοτοσικλετιστικός εξοπλισμός και η καλή κατάσταση οδηγού και μοτοσικλέτας, ισχύουσα άδεια οδήγησης και ισχύουσα ασφάλιση του οχήματος. Μηχανές και οδηγοί που κρίνονται ακατάλληλοι για κίνηση στο γκρουπ, αποβάλλονται από τον επικεφαλής κατά τον χρόνο της εκδρομής. Σε περίπτωση βλάβης, ο καθείς υποτίθεται ότι έχει λάβει μέτρα πρόνοιας, ήτοι σαμπρέλα, εργαλεία, βασικά αναλώσιμα, οδική βοήθεια. Ο κάθε συμμετέχων, οδηγός ή/ και συνοδηγός, υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση για αποδοχή των όρων αυτών, καθώς ο Σύλλογος δεν ενέχει οιαδήποτε ευθύνη για την μετακίνηση των εκδρομέων , προς, κατά τη διάρκεια ή κατά την αναχώρηση από τον τόπο της εκδρομής. 
 
* Σε κάθε διαδρομή τα μέλη θα πρέπει απαραιτήτως να τηρούν τον ΚΟΚ και να λαμβάνουν μέτρα προστασίας γι αυτούς, τους συνεπιβάτες αλλά και τους συνοδοιπόρους τους. Θα πρέπει δε να ακολουθούν τον εκάστοτε αρχηγό και να συμβάλλουν στην ομαλή και απρόσκοπτη διαδρομή του ταξιδιού.

* Στα παρακάτω link είναι κάποιοι από τους κανόνες τους οποίους και λαμβάνουμε υπόψη μας για την ασφάλεια την δική μας, αλλά και των υπολοίπων χρηστών των δρόμων.
http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=91.0
http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=7466.msg122408#msg122408Eκ μέρους του Δ.Σ. του H.T.C.


Μερικές φώτο από την εκδρομή του 2008 και ένα πολύ ωραίο βιντεάκι :

!
Τελευταία ανανέωση ( 03.04.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
© 2018 www.transalp.gr
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.