ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ

ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΕΣΧΗΣ 9/3/2022
March 8, 2022
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 02/04/2022
March 13, 2022
Show all

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που ήρθαν στην πρώτη μέρα λειτουργίας του νέου χώρου του συλλόγου.

Παρά το κρύο κ τις υποχρεώσεις του καθενός, πάρα πολλοί αγκάλιασαν αυτή τη νέα μας προσπάθεια κ παρευρέθηκαν χτες στο άνοιγμα του κλαμπ. Και όπως φαίνεται κ από τα μηνύματα, πάρα πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να έρθουν κ δεν μπόρεσαν. Αυτό κ μόνο δείχνει την αναγνώριση σας σε όλο αυτό το δύσκολο βήμα κ τη θέληση να βρισκόμαστε από κοντά.

Respect στο φίλο Andreas Synesios που ήρθε με το Π, αμέσως μετά την επέμβαση που έκανε.

Ευχαριστούμε πολύ το mototriti.gr γιατί ήταν το μόνο “περιοδικό” που δημοσίευσε την είδηση της αρχής λειτουργίας του χώρου μας. Όσο να ναι, σε μια περίοδο που η μοτοσυκλέτα κυνηγιέται σε όλο τον κόσμο, μια υγιής προσπάθεια όπως η δική μας ίσως έπρεπε να τύχει λίγο μεγαλύτερης προσοχής.

Τα χαμόγελα όλων όσων παρευρέθηκαν ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή όλων όσων έβαλαν το λιθαράκι τους γι αυτή την προσπάθεια.

Τεράστια η απουσία του αδελφού Christos Sorotos, ένα κοινό όνειρό μας έγινε πραγματικότητα και δυστυχώς δεν ήταν παρών, θα το απολαύσει όμως με λίγη καθυστέρηση. Σε περιμένουμε Χρηστάρα.

Μακάρι να είμαστε καλά κ να μπορούμε να απολαύσουμε όλοι μαζί το “σπίτι” μας.

Ετοιμαστείτε γιατί έρχεται σύντομα και η κοπή της πίτας… Κ περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή με φυσική παρουσία, και εννοείται ακόμη και από την επαρχία αν είναι δυνατόν… ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!