Καλό ταξίδι Μιχάλη

Μονοήμερη σε Νέα Επίδαυρο – Καρατζά (Μπατζάβαλης) – Μέθανα -UPDATED
July 13, 2022
ITT 2023
September 5, 2022
Show all

Κάποιες γ@@@@@@@ς φορές, ακόμα και αυτή η Ελληνική γλώσσα αποδεικνύεται φτωχή για να εκφράσεις τα συναισθήματα που έχεις.
Δυστυχώς ο αδελφός μας Dobitsas Michael δεν είναι πλέον μαζί μας, θα κάνει τις βόλτες του στη γειτονιά των Αγγέλων, παρέα με το Σταύρο, το Χρήστο και τόσα άλλα φιλαράκια μας και είμαι σίγουρος πως θα τους λέει “άντε να τα βάλουμε και λίγο χώμα”.
Ήταν το πρώτο άτομο που γνώρισα στο Σύλλογο, αρκετά χρόνια πριν, μέλος και ταμίας του του Συλλόγου μας σε προηγούμενα ΔΣ, ένας άνθρωπος με διάθεση να ζήσει, να προσφέρει, χωρίς μεγάλα λόγια και πάντα καλοδιάθετος. Τα τελευταία χρόνια πήρε και το εντουράκι του να κάνει την τρέλα του στα βουνά ΑΛΛΑ κάποιος άλλος είχε άλλα σχέδια και η άτιμη αρρώστια τελικά τον νίκησε.
Καλό ταξίδι αδελφέ μου, θα σε θυμάμαι πάντα όπως στη φωτογραφία, περήφανο για την πρωτιά στο χωμάτινο του ΣΥΜΟΦΕ και χαρούμενο που η περίεργη ομάδα μας έκλεψε την παράσταση. Δυστυχώς δεν μπόρεσες να δεις από κοντά το “σπίτι” του Συλλόγου μας που τόσο αγαπούσες και τόσα πρόσφερες σε αυτόν.
Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά αδελφέ μου…
Evaggelia Vasiliou κουράγιο και καλή δύναμη κοπέλα μου, το κλαμπ είναι πάντα ανοιχτό για σένα και το ξέρεις

Αλέξανδρος Κολιάτσης,
Πρόεδρος ΔΣ HTC