Εθελοντές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας (12-13/11/22)- UPDATED

Επετειακή βόλτα στα καμμένα της Αρχαίας Ολυμπίας
October 17, 2022
Τεχνικό σεμινάριο – παρουσίαση τακτικής συντήρησης (16/11/22)
November 13, 2022
Show all

Καλησπέρα, μέσα στο Νοέμβριο κανονίζουμε ένα σεμινάριο Α βοηθειών στο χώρο μας που θα γίνει από τους φίλους Ειδική Ομάδα Αλληλεγγύης-Εθελοντική Διασωστική Ομάδα.

Στα πλαίσια του κλασικού Μαραθωνίου στις 13/11 09:00-16:00, όποιος φίλος θέλει να συμμετέχει ως εθελοντής στους σταθμούς Α΄ βοηθειών της ανωτέρω ομάδας στην οδό Μεσογείων, ας μας στείλει ένα μήνυμα με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ, ΑΔΤ, ΗΜΕΡΟΜ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΜΣΙΛ, ΤΗΛ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

Το μόνο κόστος είναι 10€ για το μπλουζάκι που πρέπει να φοράμε.

Δηλώσεις συμμετοχής ως 25/10.


Σήμερα ζήσαμε μια απίστευτη εμπειρία στον κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Αθλητές κάθε ηλικίας και σωματότυπου έδιναν την ψυχή τους για να τερματίσουν. Απίστευτες περιπτώσεις οι αθλητές που έσπρωχναν καρότσια με το/τη σύντροφό τους ή τα παιδιά τους που είχαν κινητικά προβλήματα!!!Όπως κάθε μεγάλο γεγονός, έτσι κι αυτό δε θα μπορούσε να γίνει αν δεν υπήρχαν οι εκατοντάδες εθελοντές!!!

Ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη μας Thalia Dimitriou , Fotis Kordalis , Spyros Theocharis για τη θέληση και τη διάθεση που έδειξαν αφιερώνοντας το χρόνο τους από τις 06:00 ως τις 17:00.

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στην Ειδική Ομάδα Αλληλεγγύης-Εθελοντική Διασωστική Ομάδα και όλα τα μέλη της για την όλη οργάνωση. Και του χρόνου να είμαστε καλά και ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!

Πρόεδρος HTC
Αλέξανδρος Κολιάτσης