Εκπαιδευτικό πρόγραμμα παροχής πρώτων βοηθειών (Δημιουργία διασωστικής ομάδας)- UPDATED

5ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας (UPDATED)
June 17, 2023
“Βλέπουμε τη Σαλαμίνα… αλλιώς”
June 17, 2023
Show all

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας ενημέρωσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει ο Σύλλογος στα μέλη του και σε συνεργασία με το μέλος μας Παναγιώτης Κατσούλης διοργανώνεται εκπαιδευτικό πρόγραμμα παροχής πρώτων βοηθειών με στόχο την δημιουργία διασωστικής ομάδας εντός του HTC. (HTC EmergencyMedicalUnits)

Όσα μέλη δηλώσουν πως ενδιαφέρονται για την συμμετοχή στην EMU θα πρέπει να λάβουν υπόψιν πως θα είναι μια απαιτητική και δεσμευτική διαδικασία μιας και θέτουμε υψηλούς στόχους και είναι ένα αντικείμενο που αφορά την ανθρώπινη ζωή και ακεραιότητα.

Στην πρώτη φάση της διαδικασίας, θα δημιουργηθεί ο πυρήνας της ομάδας, για αυτό και οι θέσεις θα είναι περιορισμένες (Max 10). Θα διοργανώνονται τουλάχιστον 2 εκπαιδεύσεις τον μήνα στις οποίες θα πρέπει να παρευρίσκονται όλα τα μέλη της ομάδας.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

  • Αιτήσεις γίνονται μέχρι και 30/6
  • Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2023
  • Ως τις 7/7 οι επιλεχθέντες θα ενημερωθούν από τη γραμματεία του HTC μέσω email.

Μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqgiqetYqwkcW5-_-GE7sw5pHCkcPQxrzcJcNP26UprItYbw/viewform?fbclid=IwAR1epTRRiIIQz5s2BEusW5p-_R3URgPoLA7ajCGrcdsKh4NcAgoM83fC5Yk


Κυριακή 6/8 στο club η εθελοντική ομάδα διασωστών του Συλλόγου είχαμε την πρώτη μας συνάντηση.

Η σκέψη είναι να υπάρχουν 10 άτομα με γνώσεις πρώτων βοηθειών ώστε σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου μας, οργανωμένη εκδρομή κλπ να υπάρχει πάντα τουλάχιστον ένας “διασώστης”, αχρείαστος να είναι.

Όσοι δήλωσαν θα περάσουν 6 μήνες εκπαίδευσης από επαγγελματίες διασώστες που μοιράζονται τις γνώσεις τους αφιλοκερδώς και τους ευχαριστούμε γι αυτό, όπως ευχαριστούμε και τα μέλη μας που θα λάβουν μέρος στο εγχείρημα αυτό αφιερώνοντας αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο τους.

Καλή Αρχή και αχρείαστοι να είμαστε…ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!