ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ HTC ΧΑΝΙΑ (21-24/6/2024) – UPDATED

Στηρίζουμε το δικαίωμα των παιδιών στη ζωή (3/3/24)- UPDATED
February 25, 2024
MOTO PARTY (ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ BEACH BAR 10/3)
March 9, 2024
Show all

Χαιρετούμε την παρέα, το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και τα διαθέσιμα καταλύματα μπορείτε να τα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1EhREpRmQBdRywnDrahVddsZSGkQB5tGh/view?fbclid=IwAR25UnXEw-0Wz-lSaOstJ-rrDxzkkSHXdfVslpBMsrvQ_T1SsxDiwBqbNlg

Συμπληρώνουμε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf0ZkqazU6ZzcZWw72ZRYmOuQz8ay7qz_2edhNdXEERiHNqzg/viewform?fbclid=IwAR2e–zOoWs9grwWh3-0OWIU44IQmsAW63o_SrMzrm2anz3ixoM3dBLPb-c

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι φτιαγμένο με πολλή αγάπη μαζί με τους αδελφούς μας Varadero Cretan Maniacs.

Για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, γίνονται προσπάθειες να έχουμε μια γενναία έκπτωση οπότε μη βιαστείτε να τα κλείσετε.

Όσον αφορά τα καταλύματα, έχουμε επιλέξει ένα πολύ καλό και οικονομικό camping με δωμάτια καθώς και ένα οικονομικό ξενοδοχείο κοντά στο camping.

H περιοχή που βρίσκονται είναι το Κάτω Δαράτσο, στην παραλία των Αγίων Αποστόλων και είναι γεμάτη από ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία στέλνετε mail στο ds@transalp.gr.

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!


Σε μια τόσο ξεχωριστή Πανελλήνια Συνάντηση όσο η φετινή στα Χανιά, το tshirt έπρεπε να είναι ανάλογο…
Διά χειρός κου Τουμπίδη (τον οποίο και ευχαριστούμε) λοιπόν, σας παρουσιάζουμε το tshirt της 22ης Πανελλήνιας Συνάντησης του Hellas Transalp Club, το οποίο θα μπορούν να προμηθευτούν όσοι συμμετέχοντες το επιθυμούν αφού συμπληρώσουν τη φόρμα που θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες.
Ελπίζουμε να σας αρέσει τόσο όσο και εμάς.


Κατόπιν αιτήματός μας στην ΑΝΕΚ LINES, σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι φίλοι που θα ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς στα Χανιά για την Πανελλήνια του Συλλόγου μας, θα μπουν σε ονομαστική λίστα και θα έχουν έκπτωση 40% στα εισιτήριά τους (σε όλες τις κατηγορίες θέσεων εκτός lux και μονόκλινων καμπινών).

Λεπτομέρειες θα δοθούν τις προσεχείς ημέρες.

Ευχαριστούμε πολύ την ANEK LINES για τη γενναιόδωρη χορηγία τους.

Το ΔΣ του Συλλόγου


Παρακαλούνται όλοι οι φίλοι που σκοπεύουν να κατέβουν στην Πανελλήνια του Συλλόγου μας στα Χανιά 21-24/6 και θέλουν να επωφεληθούν από τη χορηγία της ΑΝΕΚ, να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNqgwae_ZeFUat42aPAKpEifmJdgoD7pnp5qrXZYaiidP2WQ/viewform?fbclid=IwAR0kdJ5X9SU1pxsTtKPcnGfh1lQixTf3nL4XL_DtnTJy6gmNv9OM3oriLDQ_aem_ASkhw5dTRSIKuj-1UvXaxdKLXpSGMsqzLU-Y3xqeun-OYZM0yOg2y5K6q-wvRKDg0lnMR5jJ-0DOFajOVfGTZMBh

Η φόρμα θα αποσταλεί από εμάς στο πρακτορείο και για να πάρετε την έκπτωση του 40% θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι σε αυτή τη λίστα.

Λεπτομέρειες θα βρείτε στη φόρμα για τον τρόπο επικοινωνίας αλλά και τις ημερομηνίες.

Καλή αντάμωση και ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!